Vet bevriezen Cryo

Cryo4 en Thermo-CryoLipide figuurcorrectie door definitieve vetverwijdering

Heb je al van alles geprobeerd? Sporten en dieeten? Maar krijg je op bepaalde plaatsen lichaamsvet niet weg? Dan is cryo iets voor jou.

De Cryo4 is een van de meest effectieve en veilige methodes die momenteel op de markt is. De cryo behandeling is een non-invasieve behandeling voor verwijdering van vetcellen. Dit door middel van het onderkoelen van vetcellen.

Het levert een totaal nieuwe ervaring van gewichtsverlies door de integratie en implementatie van de meest vernieuwende technologieën in een “alles-in-één” systeem. Het stimuleert uw stofwisseling zodat u gewicht verliest én dit gewichtsverlies op natuurlijke wijze kan behouden. Het succes van deze formule? Het probleem van de traditionele diëten, het gekende jojo-effect, wordt vermeden.
In combinatie met een gezonde voeding mag u blijvende, spectaculaire resultaten verwachten.

FIGUURCORRECTIE DOOR VET BEVRIEZEN

Vetcellen kunnen slechter tegen kou dan andere lichaamscellen. Daarom is een cryo behandeling ook zo effectief voor bijvoorbeeld buikvet bevriezen. Vetcellen breken af door kou, waarna je lichaam ze zelf afvoert. Tijdens cryo behandeling worden kleine beetjes lichaamsvet afgevoerd. Je huid verslapt niet, maar wordt juist steviger door cryo. Een cryolipolyse behandeling is veilig en heeft geen gezondheidsrisico’s. Vet bevriezen is een goed alternatief voor liposuctie, maar dan zonder naald en operatie. 

De combinatie met voldoende lichaamsbeweging en een gezonde voeding geeft het beste resultaat. Een blijvend resultaat wordt behaald indien men ook de levensstijl aanpast.

CRYOCOOL is gespecialiseerd in de cryo behandeling en wij hebben hiervoor het keurmerk ontvangen. Wij zijn aangesloten bij het collectief van cryo specialisten, 

Vet verwijderen zonder operatie, snel en effectief

Veilig, effectief én definitief vet verwijderen kan met onze cryo behandeling. Zonder operatie, zonder naalden én geheel pijnloos komen we in gemiddeld 4 behandelingen tot het gewenste resultaat. Per behandeling kunt u tot wel 5 cm kwijtraken.

VOOR WELKE LICHAAMSZONES KAN CRYOLIPOLYSE INGEZET WORDEN?

Alle probleemzones kunnen aangepakt worden tijdens een cryo behandeling, zoals:

  • buik;
  • taille;
  • bovenarmen;
  • heupen;
  • billen;
  • love handles;
  • benen.

Een behandeling duurt 60 minuten.
Gemiddeld zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig waarna vet in de behandelde zone definitief verwijderd is. De behandelingen vinden plaats met een tussenpoos van 4 weken. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van het gewenste resultaat is afhankelijk van de dikte van de vetlaag.

Proefbehandeling 1 XL pad

€ 79,00

Proefbehandeling 2 XL pads

€ 99,00

 

Enkele Cryo4 behandeling

 

Enkele behandeling: 1 XL pad

€ 89,00

Enkele behandeling: 2 XL pads

€ 109,00

 

Bij niet tijdig afzeggen van een afspraak (minimaal 48 uur van tevoren)
zal er € 35,00 in rekening wordt gebracht.