Schoonheidssalon Leeuwarden

Beauty & Schoonheidssalon Natalja Sambrink is een schoonheidssalon in Leeuwarden. Wij zijn gevestigd op loopafstand van het centrum van Leeuwarden, namelijk in de Wybrand de Geeststraat. Wij bieden hoogwaardige behandelingen en werken met de beste merken. De Beauty & Schoonheidssalon is door mij, Natalja Sambrink op 1 november 2004 opgericht.

Merken

In onze salon bieden wij verschillende gezichtsbehandelingen aan, waarbij wij gebruik maken van hoogwaardige producten. Er is voor ieder huidtype een geschikt product. Naast een persoonlijke aanpak vinden we kwaliteit erg belangrijk. We doen daarom geen concessies aan de producten waarmee wij werken. Alleen de beste crèmes, lotions en oliën verdienen een plaats in onze salon. Daarom kiezen wij voor exclusieve merken als Maria Galland, Dermaquest en de 100% bionome producten van Dr.Baumann Deze producten zijn goed voor je huid, ze zijn niet op dieren getest én ze zijn volledig biologisch afbreekbaar.

Behandelingen

Diverse behandelingen zijn mogelijk in onze salon. Een complete reiniging van je gezichtshuid, een reinigingsbehandeling plus een uitgebreide massage van het gezicht, de nek, de schouders en de hoofdhuid, een thalasso behandeling, een anti-stress behandeling en nog veel meer. Denk hierbij ook aan behandelingen voor mannen of een duo behandeling. Doordat de ruimte over twee stoelen beschikt, kan je heerlijk samen genieten. Kopje thee erbij en een heerlijk momentje voor om te ontspannen. Daarnaast bieden wij ook losse deelbehandelingen aan zoals epileren, verven en harsen. Wij harsen onder andere de kin, bovenlip, oksels, bikinilijn en benen.

Schoonheidssalon Leeuwarden

Wilt u binnenkort een heerlijke behandeling in onze schoonheidssalon in Leeuwarden? Neem dan gauw contact op met ons. Het allerbelangrijkste voor ons is dat onze klanten tevreden naar huis gaan. Daarom luisteren we goed naar je wensen en vragen. We stemmen onze behandelingen altijd zoveel mogelijk af op jouw persoonlijke behoeften. Je voelt je na afloop ontspannen en energiek, en dat is ook te zien: je huid is egaler, frisser en stralender dan ooit!

Contactformulier

    Uw naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Bericht

    Schoonheidssalon Leeuwarden