Ayurvedische massage

,Een lichaamsmassage, aangepast aan jouw persoonlijkheid
De Ayurvedische massage is een algehele lichaamsmassage in onze schoonheidssalon in Leeuwarden, waarbij ook het hoofd en het gezicht meegenomen worden. De energiebanen (nadi) en de vitale energiepunten, (marma´s ) worden ook meegenomen in de massage.

De massage wordt volledig aangepast aan jouw persoonlijke constitutie (dosha/prakruti) en uw specifieke klachten (vikruti).
En als je ergens pijn hebt of andere ongemakken ervaart, dan besteden we hier tijdens de massage aandacht aan. Dit doen we door specifieke oliën te gebruiken, die al duizenden jaren gebruikt worden en die al in de klassieke Ayurvedische literatuur beschreven werden.

Wat zijn de mogelijkheden?
1. Abhyanga, oftewel een complete Ayurvedische lichaamsmassage
Neem de tijd voor deze fantastische ervaring. Geef je over aan totale ontspanning, aan de geur van kruidige oliën die precies zijn afgestemd op jouw dosha. Gun jezelf deze verwennerij, zodat je weer lekker in je vel zit en bestand bent tegen de dagelijkse drukte.

Prijs
60 minuten: € 70,00

Marmatherapie met Ayurvedische massage

Laat de energie weer stromen!

Verspreid over het hele lichaam liggen een groot aantal vitale punten (marmapunten), die vergelijkbaar zijn met acupressuur punten. In totaal zijn er 107 belangrijke marmapunten. Ieder punt staat in verbinding met het lichamelijke, het emotionele en het spirituele lichaam. Op deze punten kan gevoeld worden waar blokkades zijn in het lichaam. Een gevoelige of pijnlijke marma betekent dat de energie op dat punt in het lichaam niet goed stroomt. Afvalstoffen kunnen dan niet goed worden afgevoerd en daardoor ontstaan kwalen en pijnklachten.

Door bewust contact te maken met het gehele energiesysteem, ontstaat er een diepgaande ontspanning. De vitale energie gaat weer stromen, waardoor het lichaam zachter en prettiger gaat aanvoelen.

Waaruit bestaat de behandeling?
De behandeling bestaat uit een 
Abhyanga, oftewel een complete Ayurvedische lichaamsmassage, waarbij specifiek aandacht wordt besteed aan de marmapunten van het lichaam.
Neem de tijd voor deze fantastische ervaring. Geef je over aan totale ontspanning, aan de geur van kruidige oliën die precies zijn afgestemd op jouw dosha. Gun jezelf deze verwennerij, zodat je weer lekker in je vel zit en je energie weer vrij stroomt.

Prijzen
60 minuten: € 70,00

Ayurvedische hoofdmassage

Laat je spanningen los en kom weer in balans!

Een Ayurvedische hoofdmassage is een zeer ontspannende behandeling, waardoor je spanningen en stress loslaat. Het bevordert de bloedcirculatie en het brengt lichaam en geest beter in balans. We vertellen hier graag meer over in onze schoonheidssalon in Leeuwarden.

Waaruit bestaat de behandeling?
De Ayurvedische hoofdmassage bestaat uit:
•  Een ontspannende hoofdhuidmassage;
•  Een ayurvediscge gezichtsmassage, waarbij gebruik wordt gemaakt van Ayurvedische kruiden en oliën, afgestemd op uw huidtype;
•  Een massage van de nek, de schouders en het bovenste deel van de rug.

Prijs
30 minuten  € 45,00