Pedicure Leeuwarden

Het is geen overbodige luxe om je voeten goed te verzorgen. Je hebt ze ten slotte iedere dag nodig. Bij Beauty & Schoonheidssalon Natalja Sambrink kunnen wij uw voeten lekker in de watten leggen met een pedicure behandeling in Leeuwarden. Onze salon is gevestigd aan de Wybrand de Geeststraat, dit is op loopafstand van het centrum van Leeuwarden.

Pedicure behandelingen Leeuwarden

Het is heel vervelend als je last hebt van pijnlijke voeten, ingegroeide nagels, likdoorns of andere kwalen. Gelukkig kunnen wij de meeste klachten snel verhelpen! Wij bieden voor onze pedicure behandeling in Leeuwarden drie soorten behandelingen aan.

De eerste behandeling is de basisbehandeling. Deze behandeling begint met het knippen van de nagels. Daarna verwijderen we eelt en/of likdoorns en behandelen we eventuele ingroeiende en/of verdikte nagels. We verzorgen de nagelomgeving en masseren de voeten in met een verzorgende crème. Hierna heb je weer prachtige voeten, die iedereen mag zien! Of kiest u toch liever voor de basisbehandeling met voetbad? We vullen dan de basisbehandeling aan met een verfrissend, ontspannend en harmoniserend voetbad.

Diabetische en reumatische voet

Heeft u last van een diabetische of reumatische voet? Bij Beauty & Schoonheidssalon Natalja Sambrink bieden wij ook gespecialiseerde pedicure behandelingen hiervoor aan. De voetverzorging bij mensen met diabetische of reumatische voeten vereist extra zorg. De voeten zijn kwetsbaar en vaak extra gevoelig. Wij bieden deze extra zorg door een passende behandeling en door tips te geven over voetverzorging thuis. De behandeling wordt veelal vergoed door de verzekeraar.

Nagels laten lakken

Ook kunt u bij Beauty & Schoonheidssalon Natalja Sambrink u nagels van een mooi kleurtje laten voorzien. Wij bieden naast normale nagellak ook Gelcolor aan. Hierbij blijft de nagellak langer aanwezig op uw nagels en heeft u langer plezier van de nagellak. Wij hebben verschillende kleurtjes beschikbaar, dus voor ieder wat wils.

Salon Natalja Sambrink is aangesloten bij de branchevereniging ProVoet. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit pedicure behandelingen.

Contactformulier

    Uw naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Bericht

    Pedicure Leeuwarden