Gezichtsbehandelingen

Geniet van een ontspannen, luxe gezichtsbehandeling in onze schoonheidssalon in Leeuwarden, met zichtbaar resultaat. Maria Galland staat synoniem voor hoogwaardige huidverzorging van topkwaliteit. Herstel de natuurlijke schoonheid van je huid met een gezichtsbehandeling van Maria Galland Paris.

Reinigingsbehandeling
45 minuten: € 53,00
Reinigen+microdermabrasie cosmetisch 55 minuten € 67,-

Gezichtsbehandeling Klassiek 60 min.
De klassieke gezichtsbehandeling in onze salon in Leeuwarden bestaat uit een huidanalyse/-advies, zachte reiniging, gentle peeling, verzorgende creme masker, extra hydraterende serum, gezichts- en decolleté massage, dag verzorging. 60 minuten: € 63,-

Microdermabrasie+bindweefselmassage+ creammasker 60 min € 73,-

Microdermabrasie+ bindweefselmassage+ luxe masker incl voetmassage  60 min €82,50

Gezichtsbehandeling Hydra Global 
Hydra Global herstelt de natuurlijke vochtbalans en geeft de huid nieuwe energie. De gloednieuwe technologie, een fusie van effectieve hydraterende wekstoffen, anti-aging complexen en één van de speciale Maria Galland Algenmaskers zorgt voor een integrale hydratatie die de jeugdigheid van de huid behoudt.

Een reinigingsbehandeling, een uitgebreide massage van het gezicht, de nek, de schouders en de hoofdhuid, een voetmassage én de sensatie van het innovatieve Masque Hydro Global . Allemaal in één behandeling!

70 min € 79,-

Modellage behandeling incl.massage in Salon Leeuwarden

Beleef de ‘klassieker’ van MARIA GALLAND. Deze behandeling is gebaseerd op een diepte werkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten. Hydratatie, anti-aging ,liftend effect .
Deze heerlijke behandeling bevat een reinigingsbehandeling, een uitgebreide massage van het gezicht, de nek, de schouders en de hoofdhuid, een voetmassage én de sensatie van het diepwerkende mineralenmasker, het Modellage masker. Allemaal in één behandeling!

75 minuten: € 99,-

Infini Blanc behandeling (pigment)

Dit is een anti-aging behandeling in zijn meest stralende vorm! Het Powder-Brightningcomplex dat we hierbij gebruiken, maakt pigmentvlekken voor langere tijd lichter en zorgt voor een regelmatige en egale teint, die er gezond en stralend uitziet.

We beginnen de behandeling met een huidanalyse. Daarna gaan we reinigen en epileren. Vervolgens verwijderen we eventuele huidonzuiverheden. Dan volgt de Mango Brite peeling. Die zorgt ervoor dat dode huidcellen verdwijnen en dat de jonge, nieuwe huid tevoorschijn komt. Om deze jonge huid gelijk te verwennen doen we nu een verzorgend masker. Hierna is het tijd voor een uitgebreide massage van het gezicht, de nek, de schouders en de hoofdhuid. We sluiten af met een Hyaluron masker

70 minuten: € 79,-

Anti-stress behandeling

Deze behandeling is volledig gericht op ontspanning en op het loslaten van stress en blokkades.

We beginnen daarom rustig met een kopje kruidenthee, terwijl u met uw voeten in een warm kruidenbadje zit. Voelt u de eerste spanningen al wegglijden? Stap twee is een Ayurvedische hoofdmassage, gevolgd door een rugmassage met warme panchakarnaolie óf een kruidenstoombad, waarbij we ook huidonzuiverheden verwijderen. Hierna reinigen we het gezicht, de hals en het decolleté. We epileren overtollige haartjes en frissen het gezicht flink op met een fruitzuurpeeling. Vervolgens zijn de voeten aan de beurt: lekker scrubben en daarna een voetmassage. Heerlijk, zo langzamerhand lijken alle dagelijkse zorgen onbelangrijk…Om dat effect te versterken, doen we nu ook nog een massage van het gezicht, de schouders, de nek, het hoofd, de handen en armen. Dan nog een voedend masker en een verzorgende dagcrème. Als afsluiter kunt u rustig bijkomen met wederom een kopje kruidenthee. Daarna zweeft u haast naar huis, in opperste staat van ontspanning!

60 minuten: € 79,-

Duo Gezichtsbehandeling met ontspanningsmassage

Wil je gezellig samen met je moeder, vriendin, zus of nicht naar de schoonheidssalon? Dat is mogelijk bij Schoonheidssalon Natalja Sambrink! Doordat de ruimte over twee stoelen beschikt, kan je heerlijk samen genieten.

We ontvangen jullie met kopje kruidenthee. Daarna reinigingen we het gezicht, de hals en het decolleté. Dan gaan we epileren en we frissen jullie gezichtshuid op met een actieve fruitzuurpeeling. Vervolgens krijgen jullie een massage van het gezicht, de hals, de oren en het decolleté. Hierna volgt een Ayurvedische hoofdmassage. Dan nog een verzorgend masker (het Masque  vitamine C ) en een dagcrème. Als afsluiter doen we nog een ontspanningsmassage van de rug en de schouders, plus de achterkant van de benen en de voeten.

70 minuten: € 75,- p.p