Schoonheidsspecialiste Leeuwarden

Zoek je een schoonheidsspecialiste in Leeuwarden, dan ben je bij Beauty & Schoonheidssalon Natalja Sambrink aan het juiste adres. Onze moderne salon is gevestigd aan de Wybrand de Geeststraat, slechts 8 minuten lopen vanaf de Nieuwestad. De salon is sinds 2004 actief en biedt verschillende schoonheids- en beautybehandelingen aan. Naast een persoonlijke aanpak vinden we kwaliteit erg belangrijk.

Schoonheidsspecialiste Leeuwarden

Als schoonheidsspecialiste bied ik in de salon diverse behandelingen aan. Denk hierbij aan gezichtsbehandelingen van Maria Galland. Hierbij geniet je van een ontspannen, luxe gezichtsbehandeling met zichtbaar resultaat. Maria Galland staat synoniem voor hoogwaardige huidverzorging van topkwaliteit. Herstel de natuurlijke schoonheid van je huid met een gezichtsbehandeling van Maria Galland Paris. Ook voor losse deelbehandelingen zoals epileren en verven van de wenkbrauwen of het harsen van bijvoorbeeld lip, kin of benen kun je bij onze salon terecht.

Huidverbetering

Als schoonheidsspecialiste bieden wij ook hoogwaardige huidverbeteringsbehandelingen aan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld microdermabrasie. Dit is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen. Door kristalletjes op de huid te spuiten en weer weg te zuigen, verdwijnen dode huidcellen en wordt de celdeling gestimuleerd. Je huid wordt hierdoor mooier, gladder en zachter.

De bio-peeling is daarnaast ook een huidverbeteringsbehandeling die wij aanbieden in de salon. Hierbij werken we met algen, planten en kruidenextracten, muntolie en melisse- en calendula-extracten. Door te werken met deze natuurlijke producten, wordt de huid niet rood of pijnlijk.

Zien wij je snel in de salon?

Maak snel een afspraak bij schoonheidsspecialiste Natalja Sambrink in Leeuwarden. Dan ben je ervan verzekerd dat je na afloop ontspannen en energiek de salon weer verlaat. Het allerbelangrijkste voor ons is dat onze klanten tevreden naar huis gaan. Daarom luisteren we goed naar je wensen en vragen. We stemmen onze behandelingen altijd zoveel mogelijk af op jouw persoonlijke behoeften. Voor het maken van een afspraak kunt u ons het best even mailen of het contactformulier invullen.

Contactformulier

    Uw naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Bericht

    Schoonheidsspecialiste Leeuwarden