RF-microneedling

De BFABO is een zeer effectieve behandeling en met snel en natuurlijk resultaat.

De BFABO Microneedling RF is een veilige techniek voor huidverjonging.
Het is een nieuw wapen in de strijd tegen huidveroudering. Het gaat om microneedling in combinatie met RF (Radio Frequente energie).
Twee effectieve methodes voor huidverjonging gecombineerd in één apparaat om een optimaal resultaat te behalen.

Microneedling en radiofrequentie zijn twee methoden die zich richten op dezelfde behandelgebieden en hebben hetzelfde doel. Door deze technieken te combineren in de BFABO behandeling, zorgt het ervoor dat deze elkaar versterken en er sneller het gewenste resultaat wordt behaald, dan wanneer deze technieken los van elkaar worden ingezet.

Deze behandeltechniek is vooral geschikt voor huidverjonging, huidversteviging en huidverstrakking.

Het grote voordeel van deze combinatiebehandeling is een snellere stimulatie van collageen en elastine. De behandeling is minder pijnlijk en de hersteltijd is bovendien kort. Het kan worden toegepast in zowel winter als zomer.

Voordeel van de BFABO microneedling RF behandeling?

Bij klassieke manier van microneedling wordt er handmatig (rollen over de huid) of mechanisch (schuiven over de huid) naadjes over de huid geduwd. Bij klassieke manier van RF is het alleen mogelijk om de radio frequente golven van buitenaf in de huid te krijgen. Met de microneedling RF behandeling wordt er door middel van micro gouden naaldjes warmte dieper in de huid gebracht. De micronaaldjes gaan gecontroleerd en tegelijk onderhuids en geven daar de RF af, waarbij de bovenste laag van de huid niet te veel schade krijgt. Deze combinatie zorgt in een behandeling voor meer resultaat met minimaal hersteltijd.

Gemiddeld zijn er 3 tot 4 behandelingen nodig om het juiste resultaat te behalen, bij littekens en striemen 6 tot 8 behandelingen. Interval tussen de behandelingen is 4 weken.

Hoe werkt de Microneedling RF behandeling?

Microneedling is eigenlijk een gecontroleerd wondhelingsproces op gang brengen zonder de buitenste huidlaag (epidermis) erg te beschadigen. Microneedling is een populaire en veilige methode voor huidverjonging en huidverbetering. Hierbij worden er doormiddel van kleine naaldjes microscopische kanalen gevormd in de dermale huidlaag. Dit zorgt ervoor dat de collageen- en elastine productie gestimuleerd wordt, met als resultaat dat de huid voller en egaler wordt en steviger zal aanvoelen. In de ontstane microkanaaltjes kan een product (bijvoorbeeld hyaluronzuur, retinol of prp) op een veilige manier, en zonder haar werking te verliezen, in de gewenste plaats in de huid terechtkomen.

De micro-naalden van de BFABO zijn geïsoleerd. Dit zorgt ervoor dat de naalden bipolaire energie diep in de dermis penetreren zonder de opperhuid te beschadigen. De RF-energie creëert fractionele elektrocoagulatie in de dermis, waardoor de wondgenezing sneller gaat. Dit stimuleert de productie van collageen en verbetert de elasticiteit van de huid. Niet alleen stimuleert het de productie van collageen, maar het remt ook talgklieren af zodat bijvoorbeeld acne verminderd wordt.

Radiofrequentie is een techniek die met elektromagnetische golven (radio golven) kleine warmtebeschadigingen in de huid maakt en daarmee het proces van collageenproductie en bindweefsel-verstrakking op gang brengt. RF wordt in tegenstelling tot laser niet gehinderd door huidskleur, en daarom zeer geschikt voor donkere huidtype.

Twee methoden richten zich op dezelfde behandelgebieden, met hetzelfde doel. Hierdoor zullen ze elkaar versterken.

Daarnaast worden ook de fibroblasten in onze onderhuid geactiveerd om weer nieuwe collageen en elastine vezels te produceren. Het effect van de RF om huidverslapping, rimpels en huidveroudering tegen te gaan is wetenschappelijk bewezen. De verwarming die bij RF vrijkomt zorgt ervoor dat het aanwezige collageen wordt samengetrokken. Daarnaast zullen de fibroblasten worden geactiveerd.

De combinatie van microneedling en radiofrequentie zorgt voor resultaatgerichte en effectieve behandelingen van diverse huidproblemen. Veelvoorkomende huidproblemen kunnen eenvoudig en effectief behandeld worden met de BFABO.

De BFABO is uitstekend te gebruiken bij:

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Huidverstrakking
 • Huidveroudering
 • Grove poriën
 • Acne
 • Littekens
 • Striemen

Waarom de BFABO Microneedling RF:

 • Geschikt voor ieder huidtype
 • Geschikt voor gelaat en lichaam
 • Verschillende behandeltechnieken
 • Minimale hersteltijd
 • Veilige behandelingen
 • Nauwkeurige controle

 

Totale gelaat € 225,-
Half gelaat € 150,-
Decolleté € 225,-
Hals € 150,-
Bovenlip € 125,-
Oogzone € 125
Straie vanaf € 150,-
Littekens vanaf € 150,-
Overige opties Prijs op aanvraag

Kuurbehandeling

Een kuur behandeling zijn 3 tot 5 behandelingen (afhankelijk van het gewenste resultaat) die elke 30-45 dagen plaatsvindt. Eenmaal behandeld met de BFABO is het vervolgens het beste om elk halfjaar of jaar een onderhoud behandeling te ondergaan.