Bindweefselmassage gezicht Leeuwarden

Zoek je iemand die een bindweefselmassage van het gezicht in Leeuwarden kan verzorgen? Dan ben je bij Beauty & Schoonheidssalon Natalja Sambrink aan het juiste adres. Onze moderne salon is gevestigd aan de Wybrand de Geeststraat en is sinds 2004 actief. We bieden verschillende schoonheids- en beautybehandelingen aan, waaronder ook diverse massages. Hierbij vinden we naast een persoonlijke aanpak kwaliteit erg belangrijk.

Bindweefselmassage gezicht Leeuwarden

Misschien heb je wel last van onderhuidse ontstekingen, ophopingen van vocht, een verslapping van de huid, een doffe grauwe teint en/of een verminderde opname van huidverzorgingsproducten. Dit is zomaar een greep uit de gevolgen van ongezond bindweefsel. Zonde, wat bij Beauty & Schoonheidssalon Natalja Sambrink kunnen we je daar zeker bij helpen. Dit doen we door middel van een bindweefselmassage. Dit is een ander soort massage dan een normale ontspanningsmassage. Een bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen. Het stimuleert de doorbloeding, reduceert blokkades en verstevigt de huid. Ook zorgt het voor een bevordering van de celdeling; vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens.

De behandelingen

Bij Beauty & Schoonheidssalon Natalja Sambrink luisteren we goed naar je wensen en vragen. We stemmen onze behandelingen altijd zoveel mogelijk af op jouw persoonlijke behoeften. Bij ons is keuze uit vier bindweefselmassages. De eerste is de bindweefselmassage voor het gezicht inclusief gezichtsreiniging. Ook is er keuze uit de bindweefselmassage met microdermabrasie. Dit kan met een heerlijk creammasker, coconmasker, thalasso masker of modelant masker. Wij adviseren jou hierin graag welke behandeling het beste aansluit bij jouw huidtype en jouw wensen.

Afspraak maken

Boek binnenkort een afspraak in onze salon en loop met een stralende, goed doorbloedde huid de salon uit. Je zult merken dat blokkades gereduceerd zijn en je huid een stuk steviger aanvoelt. We zijn gevestigd op slechts 8 minuten lopen van de Nieuwestad en ook parkeren bij onze salon in de buurt, is geen probleem.

Contactformulier

    Uw naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Bericht

    Bindweefselmassage gezicht Leeuwarden