Dermapeels

Voor een huid om van te dromen

Soms wordt met een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende resultaat behaald. In dat geval is de Derma Peelkuur in onze salon in Leeuwarden misschien iets voor jou.
Het assortiment Derma Peels van DermaQuest™ is ontwikkeld door een team van vooraanstaande wetenschappers en artsen en het assortiment behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties, zonder een langdurig herstelproces.

Welke Derma Peel behandeling is het beste voor mijn huid?
Er zijn verschillende peelings, variërend in sterkte. Er zijn lichte peelings, die meer effect hebben naarmate ze vaker herhaald worden. Deze peelings hebben slechts een kleine herstelperiode. Er zijn ook zogenaamde diepe peelings, die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben.

Tijdens een intakegesprek in onze salon in Leeuwarden zullen we samen jouw specifieke huidinformatie in kaart brengen. Hierna bepalen we welke peeling het meest geschikt is voor jou.

Derma Peel behandelingen worden ondersteund door de juiste DermaQuest™ producten voor thuisgebruik, om een optimaal resultaat te behalen. Je krijgt hierover een uitgebreid advies.

Hoe werkt een Derma Peel?
Bij een Derma Peel wordt een vloeistofoplossing op je huid aangebracht, die de huid stimuleert en het huidprobleem probleem verbetert. De uitvoering van de Derma Peel behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat:
1. Reinigen
2. Voorbereidingsoplossing ter voorbereiding op de Derma Peels
3. Derma Peel
4. DermaQuest™ huidverbeterende producten opbrengen
5. Advies DermaQuest™ producten voor thuisgebruik

Doet een Derma Peel pijn?
Wat je tijdens de behandeling voelt, is afhankelijk van de sterkte van de Derma Peel. Bij de sterkste peelings kun je een warm en licht prikkelend gevoel krijgen. Om dit te compenseren kunnen we met een kleine ventilator lucht over je gezicht blazen, voor een verkoelend effect. Dit doen we allemaal in onze professionele schoonheidssalon in Leeuwarden.

Wat is de hersteltijd van een Derma Peel?
De duur van het herstelproces wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de Derma Peel. Direct na de behandeling kan je huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. Je kunt direct na de behandeling je dagelijkse werkzaamheden hervatten. Zorg wel dat je de nazorginstructies nauwkeurig opvolgt.

Wat zijn de mogelijkheden?
1. Derma Peel: acne
Deze behandeling zorgt voor hoge concentraties werkzame anti-acne stoffen, die direct een zichtbaar effect hebben. De behandeling maakt je huid zacht en verfijnt je poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verklein je het risico op littekenvorming in de toekomst. Ideaal voor de acne-gevoelige huid en/of voor de vette, dikkere huidtypen. Derma Peels mogelijkheden: Pumpkin Resurfacer, Glycolic Peel, Hibiscus Peel

  1. Derma Peel: huidveroudering
    Deze huidverzachtende en -verjongende behandeling zorgt voor substantiële resultaten! De huidcellen worden tot diep in de huid gestimuleerd en dit bevordert de collageen- en elastineproductie. Fijne lijntjes, een minder stevige huid en huidschade door zon en omgevingsfactoren, worden aangepakt. Je huid wordt sterker, gladder en stralender. Derma Peels mogelijkheden: Alpha Peptide Resurfacer, Mango Brite peeling, Modified TCA met Retinol.
  2. Derma Peel: pigmentatie
    Deze behandeling is uitermate geschikt voor de hyper-gepigmenteerde huid. De werkstoffen dringen diep door in de pigmentcellen en zorgen voor een zachte, maar effectieve vermindering van ongewenste kleurverschillen in de huid. Je huidteint wordt opmerkelijk egaler. Derma Peel mogelijkheden: Mango Brite peeling.Modified TCA met Retinol.Skin Brite peeling

4.C Infusion peel: hydratatie
Deze krachtige antioxidant peel verheldert en hydrateert de huid. De huid wordt gevoed met antioxidanten en stimuleert een goede hydratatie en heeft een herstellende werking.
Verheldert de huidtint Verwijdert zonbeschadigde huidlaag. Zorgt voor een zachter en gladder huidoppervlak Intense hydratatie Verhoogt de opname van de thuisverzorging producten.

Prijs   €75,-
i.c.m gezichtsbehandeling €35,-
VI peel €175,-