Huidverbetering Leeuwarden

Bij Beauty & Schoonheidssalon Natalja Sambrink bieden wij diverse huidverbetering behandelingen in Leeuwarden aan. Wij zijn gevestigd op loopafstand van het centrum van Leeuwarden, namelijk in de Wybrand de Geeststraat. Wij bieden hoogwaardige behandelingen en werken met de beste merken zoals Maria Galland, Dermaquest en de 100% bionome producten van Dr.Baumann.

Huidverbetering Leeuwarden

Misschien heeft u last van rimpels, littekens, acne of een verslapte huid. Hier hoeft u niet mee rond te blijven lopen. Bij Beauty & Schoonheidssalon Natalja Sambrink bieden wij verschillende behandelingen aan die het herstellend vermogen van de huid activeren waardoor u huid er beter uit ziet. Eén van de behandelingen die wij aanbieden voor het verbeteren van de huid is microneedling. Tijdens een behandeling worden er op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid gemaakt. Door de microwondjes komen groei- en helende factoren vrij, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid.

Wat ook een hele fijne huid verbeterende behandeling is, is de bio-peeling. De bio-peeling is een professionele behandeling, waarbij we werken met algen, planten en kruidenextracten, muntolie en melisse- en calendula-extracten. Het verbetert de bloedcirculatie en stimuleert cel vernieuwing.

Daarnaast bieden wij nog veel meer huid verbeterende behandelingen aan zoals microdermabrasie, dermapeels, TRX-T33 therapie, bindweefselmassages, OXYjet zuurstofbehandelingen en carbon laser peelingen. Doordat wij al sinds 2004 actief zijn in de beauty en schoonheidswereld kunnen wij u de beste huid verbeterende behandelingen bieden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Contact

Wilt u binnenkort een huid verbeterende behandeling in onze schoonheidssalon in Leeuwarden? Neem dan gauw contact op met ons. Het allerbelangrijkste voor ons is dat onze klanten tevreden naar huis gaan. Daarom luisteren we goed naar je wensen en vragen. We stemmen onze behandelingen altijd zoveel mogelijk af op jouw persoonlijke behoeften. Je voelt je na afloop ontspannen en energiek, en dat is ook te zien: je huid is egaler, frisser en stralender dan ooit! 

Contactformulier

    Uw naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Bericht

    Huidverbetering Leeuwarden