Gezichtsbehandeling Leeuwarden

Wil je een gezichtsbehandeling in Leeuwarden dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een moment om te ontspannen is belangrijk vinden wij bij Beauty & Schoonheidssalon Natalja Sambrink.In de hectiek van de dag blijft goed voor jezelf zorgen er vaak bij. Plan daarom eens een heerlijke gezichtsbehandeling bij ons in. Met mijn jarenlange ervaring, een salon sinds 2004 op loopafstand van hartje Leeuwarden, ben ik je graag van dienst. Omdat ieder persoon uniek is, is elke behandeling bij onze salon verschillend en aan uw wensen aangepast. Wij werken uitsluitend met de beste merken zoals Maria Galland, Dermaquest en de 100% bionome producten van Dr.Baumann. Deze producten zijn goed voor je huid, ze zijn niet op dieren getest én ze zijn volledig biologisch afbreekbaar.

De gezichtsbehandelingen

De huid staat centraal tijdens de behandelingen in onze beauty & schoonheidssalon, daarom voeren wij bij iedere behandeling vooraf een professionele huidanalyse uit. Vervolgens is er ruim keuze uit ons heerlijke aanbod gezichtsbehandelingen. Liever met z’n tweeën langskomen in onze salon in Leeuwarden? Ook dat is mogelijk!

Een reinigingsbehandeling bij beauty & Schoonheidssalon Natalja Sambrink duurt 45 minuten en zorgt voor een complete reiniging en peeling van het gezicht. Ook de wenkbrauwen worden geëpileerd en we sluiten af met een verzorgend masker en een huidverzorgingsadvies. Liever een uitgebreide massage van het gezicht, de nek, de schouders en de hoofdhuid erbij gewild? Ook dat is mogelijk met onze basis plus behandeling van 60 minuten.

Daarnaast bieden we nog diverse andere behandelingen zoals een hydra global behandeling, modellage behandeling, infini blanc (pigment) behandeling en ook mannen kunnen voor een heerlijke gezichtsbehandeling in Leeuwarden bij ons terecht.

Wil jij een gezichtsbehandeling in Leeuwarden?

Maak dan snel een afspraak bij onze beauty & schoonheidssalon. We helpen je graag met een relax momentje voor jezelf zodat je met een opgeladen gevoel en frisse en stralende huid de salon verlaat. Ons voornemen is om het mooiste uit jezelf te halen.

Contactformulier

    Uw naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Bericht

    Gezichtsbehandeling Leeuwarden