Microdermabrasie

Voor een egale, stralende en gezonde huid

Een microdermabrasie behandeling is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen. Door kristalletjes op de huid te spuiten en weer weg te zuigen, verdwijnen dode huidcellen en wordt de celdeling gestimuleerd. Je huid wordt hierdoor mooier, gladder en zachter. Ook oppervlakkige onregelmatigheden verbeteren zichtbaar en voelbaar. Microdermabrasie laten doen in Leeuwarden? Kom dan naar Schoonheidssalon Natalja Sambrink. We zitten op loopafstand vanaf het centrum in Leeuwarden. 

Direct na de eerste microdermabrasie behandeling merk je dat je huid straalt en een gezondere teint heeft. Je kunt ook kiezen voor een microdermabrasie-kuur van een aantal behandelingen. De conditie van je huid verbetert dan sterk.

Microdermabrasie vermindert effectief:

  • diepe rimpels
  • acne
  • littekens veroorzaakt door acne
  • littekens in het gezicht
  • pigmentvlekjes
  • onregelmatigheden van de huid
  • beschadiging van de huid, veroorzaakt door de zon
  • ouderdomsvlekken

Je kunt ervoor kiezen om de microdermabrasie te combineren met een andere behandeling, zoals bindweefselmassage of dermapeels. Microdermabrasie is volkomen veilig en 100% pijnloos. Je zal de behandeling als heerlijk ontspannend ervaren in onze salon in Leeuwarden.

Wat zijn de mogelijkheden?

1. Cosmetische behandeling
Peeling van de dode huidcellen in de opperhuid. We gaan één keer over het gezicht .Je huid frist op, oneffenheden verdwijnen en je huid ziet er egaal,  stralend en gezond uit.

Kies je voor een cosmetische behandeling in combinatie met een andere gezichtsbehandeling? Dan krijg je €10 korting op de cosmetische microdermabrasie behandeling!

Prijs: 30 minuten: € 45

Reinigen+microdermabrasie  55 min €67

2. Cosmetische behandeling + bindweefselmassage + (incl. creammasker)
Dit is de perfecte combinatie voor een stralende huid! Door de intensieve peeling van de bovenste huidlagen, wordt de huid mooier, gladder en zachter. De bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van de huid, verjongt de huidstructuur en verstevigt het bindweefsel.  Een goed doorbloede huid is bovendien beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Crèmes en voedende lotions werken dan beter en hebben meer effect.

Prijs: 60 minuten: € 79,-

3. Medische behandeling
Diepe behandeling tot in de lederhuid. We gaan drie keer over het gezicht. Na de behandeling kan de huid iets trekkerig aanvoelen en enige roodheid vertonen, zoals bij een lichte zonnebrand. Er is een dun laagje van je huid afgehaald, waardoor een goede nabehandeling noodzakelijk is. De speciale lotion met serum en de crème die je na de behandeling dient te gebruiken, zorgen voor een aangenaam gevoel en ze versnellen het herstel van de huid.

Prijs:
gezicht en hals: € 85,00
hals en decolleté: € 85,00
gezicht, hals en decolleté: € 125,00