Permanente make-up Leeuwarden

Permanente make-up wordt in de Beauty & Schoonheidssalon Natalja Sambrink in Leeuwarden verzorgd. Het is make-up die langere tijd, denk hierbij aan enkele jaren, blijft zitten en waar je dus ’s ochtends vroeg in je ochtendroutine geen omkijken meer naar hebt. Permanente make-up wordt ook wel PMU genoemd.

Permanente make-up

In onze salon in Leeuwarden kun je terecht voor permanente make-up behandelingen. Wij zijn hierin gespecialiseerd. Je kunt bij ons terecht voor permanente make-up bij de wenkbrauwen, ogen en lippen. Welke behandelingen zijn er dan mogelijk? Onder andere de hairstroke behandeling. Dit geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes. Heb je dunne wenkbrauwen? Of misschien zelf helemaal geen wenkbrauwen meer? Dan is dit een ideale behandeling om weer een natuurlijke look in de wenkbrauwen te creëren.

Ook voor permanente eyeliner kunt u bij Beauty & Schoonheidssalon Natalja Sambrink terecht. Niet alleen dikke lijnen zoals vroeger, maar ook dunne lijnen behoren tegenwoordig zeker tot de mogelijkheden. Of misschien toch liever uw lippen laten voorzien van permanenten make-up? Vooral op oudere leeftijd wordt de kleur van de lippen bleker. Het kan dan mooi zijn hier met permanente make-up meer kleur aan te geven. Wij kunnen zelfs in onze salon in Leeuwarden lipliner met shadow creëren. Dat wil zeggen dat met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd.

Kortom kom langs bij Beauty & Schoonheidssalon Natalja Sambrink voor permanente make-up dan hebt u ’s ochtends geen tijdrovende klus met lippotlood of lippenstift meer.

Kwaliteit in onze salon

Kwaliteit en een persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk bij Beauty & Schoonheidssalon Natalja Sambrink. Wij zijn al sinds 2004 een gevestigde naam in Leeuwarden. Heeft u interesse in permanente make-up? Neem dan gerust eens contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. Ook bij het laten verwijderen van uw oude PMU helpen wij u graag. We zijn gevestigd op slechts 8 minuten lopen van de Nieuwestad aan de Wybrand de Geeststraat.

Contactformulier

    Uw naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Bericht

    Permanente make-up Leeuwarden