Bindweefselmassage voor het gelaat

Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van de huid, verjongt de huidstructuur en verstevigt het bindweefsel. Hierdoor ziet je huid er gelijk egaler, jonger en steviger uit. We vertellen u hier graag meer over in onze schoonheidssalon in Leeuwarden. Een goed doorbloede huid is bovendien beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Crèmes en voedende lotions werken dan beter en hebben meer effect.

Wanneer je huid slecht doorbloed is, zijn je huidcellen bijna niet meer in staat om voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Hierdoor ontstaan er rimpels, kraaienpootjes en soms zelfs verklevingen. Ook acne kan ontstaan door een slechte doorbloeding van de huid.

Door bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie verbeterd en de huidconditie geoptimaliseerd stressreductie, door het opheffen van onderhuidse verklevingen; versteviging én nieuwe aanmaak van het bindweefsel; bevordering van de celdeling; vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens.

  Wat zijn de mogelijkheden?

  1. Bindweefselmassage voor het gezicht
  (incl. gezichtsreiniging)

  Deze uitgebreide behandeling begint met een huidanalyse en eindigt met een heerlijk voedend masker.

  In het tussenliggende uur wordt je huid grondig schoongemaakt, haartjes worden geëpileerd en natuurlijk worden de gezichtshuid, hals en decolleté stevig  gemasseerd. 60 minuten: € 73,-

  2. Bindweefselmassage + microdermabrasie (incl. creammasker)
  Dit is de perfecte combinatie voor een stralende huid! Microdermabrasie is namelijk een intensieve peeling van de bovenste huidlagen, waardoor de celdeling wordt geactiveerd. Er worden kristalletjes op de huid gespoten en weer weggezogen. Dit zorgt ervoor dat dode huidcellen verdwijnen. Hierdoor wordt de huid mooier, gladder en zachter.
  60 minuten: € 79,-

  Bindweefselmassage + microdermabrasie + luxe masker afgestemd op jouw huidtype.
  Voor de echte genieters, die met een zijdezachte huid weer naar huis willen, is dit een uitstekende keuze. Het Luxe masker geeft je huid een laatste boost. Hierna kun jij er weer even tegen!
  60 minuten: € 88,50

  Bindweefselmassage + microdermabrasie + masker Modelant
  75 minuten € 105