Gezichtsbehandelingen

Voor elk huidprobleem heeft Sothys een adequate oplossing, dit verzorgen wij in onze schoonheidssalon in Leeuwarden. Bij de instituut-behandelingen van Sothys werken de schoonheidsspecialisten met producten die vele malen sterker zijn dan de producten voor thuisgebruik. Deze thuisproducten verlengen en ondersteunen de resultaten van deze behandelingen, die wij uitvoeren in onze professionele schoonheidssalon in Leeuwarden.

Sothys Is Dierproefvrij
Onafhankelijk wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. De testen worden in-vitro en op personen uitgevoerd en niet op dieren. Sothys wordt al jaren aanbevolen door de vereniging Proefdiervrij.

Sothys Voor Stralend Uiterlijk
Sothys biedt een verzorgd, fris en stralend uiterlijk, wat zelfvertrouwen geeft en van grote waarde is om zich prettig te voelen. Een gevoel van welzijn heeft daardoor ook een gunstige invloed op de interpersoonlijke communicatie.

 

Hydra 4 Ha: Hydraterende instituutbehandeling, 60 min. €77

Het complete hydraterende programma bevat 6 stappen om uw huid te verbeteren. De hoogwaardige behandeling combineert 4 soorten hyaluronzuur met 2 door Sothys gepatenteerde actieve bestanddelen. Dit programma wordt aanbevolen als kuur van 3 behandelingen.

Jeunesse BP3 instituutbehandeling
Anti-aging instituutbehandeling, 60 min. €77
Het geavanceerde onderzoek van Sothys heeft het BP3 Tri-complex ontwikkeld dat twee plantaardige actieve bestanddelen combineert met peptiden van de laatste generatie om het jeugdigheidskapitaal op elke leeftijd door de dubbele aanpak van de tekenen van veroudering te beschermen.

Detox instituutbehandeling, 60 min.€ 77
Tijdens deze behandeling krijgt uw huid een echte boost. Uw huid wordt beschermt tegen de schadelijke effecten van omgevingsstress, die verantwoordelijk is voor een versnelde huidveroudering.

Benieuwd naar de prijzen? Bekijk de prijslijst.